there's so much to do never time for you

Känner mig lite nerdy, men det är en typisk tjejgrej.
Håller på att kolla på den andra Bridget Jones filmen, såg den första igår. Guud vad jag hatar henne. Asså hon är så töntig. Men trots det så är filmerna roliga, eller ah, helt okej roliga:)

Egentligen så kollar jag på de filmerna för att jag inte har något vettigare för mig. Jag har ju dessvärre sett klart på alla Skinsavsnitt. Får hitta något nytt att kolla på efter idag när jag sett färdigt Bridget Jones.

Har suttit hela eftermiddagen och deppat över en jävla krönika som jag nu hoppas är bra annars känns ju hela helgens plugg totalt meningslöst. Satt med den där jävla krönikan hur länge som helst idag. Det känns som om jag har så jävla mycket att göra och ingen tid att göra det på. Men sen när jag tänker efter så har jag egentligen inget att göra, hur kommer det sig egentligen? Tur att det kommit ut en ny Doodle Jump bana så att jag kan slappna av lite i mitt "stressiga" liv av nothing, fast jag egentligen har saker att göra. Jag vet inte. Haha nu när skolarbetet är slut stressar jag över ingenting eftersom jag inte har något annat att stressa över. Måste lära mig att slappna av...



Sverige finns också, och Danmark hihi:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0