.

Music makes one feel so romantic – at least it always gets on one’s nerves -which is the same thing nowadays.

~ Oscar Wilde


For all the friends you've ever met - some you'll love and some forget

Tada tada, rubriken har ca 0% med innehållet i det här blogginlägget att göra men jaja.

Jag känner att jag måste byta profilbild på fb, ser lite manlig ut på den jag har nu, haha vad sägs om denna?;) Haha lite lost men jag ser hyfsat ofet ut på den, faan att ansiktet inte var med på att det var korttagning liksom...

Åhhh

Jag vill seriöst tatuera mig nu, seriöst asså. Har väntat i över ett år på den här tatueringen och nu när jag får, varför vänta?? (Kanske för att det är sol ute men ja, såna som bor i typ Californien tatuerar sig och där är det ju sol alla dagar per år typ?)

Vill ha vill ha vill ha.



Broken glass. It's just like glitter, isn't it?


ASOS

Åkte till Skärholmen idag men blev missnöjd med alla snygga kläder jag hittade, inget satt snyggt på mig! Satt lite vid datorn när jag kom hem och klickade in lite på ASOS som har gryyymt snygga saker (givetvis har de fula saker också, men dom kan man skita i att kolla på, haha)  så jag "råkade" köpa ett par skor och en väska.


Ganska basic väska men bra att ha när man går ut och festar typ.

Sen kunde jag inte låta bli dom här skorna, 208 kr!!! Asbilligt ju! Och man får snygga ben i höga klackar, så vem tackar nej till ett par snygga höga skor? Åhh älskar skithöga skor:D Köpte ett annat par för någon vecka sen på Din skos rea, yes jag kanske är lite snål och så men whatever det är ekonomiskt, skithöga dom med, haha blir längst av alla:D


Vanliga svarta pumps passar ju till allt och med lite extra platå så får man faktiskt ganska snygga ben, speciellt efter ett par glas haha;)


Union Jack


(jag är blek som fan för att bilden är typ en månad gammal)

Lite fjortisvarning på bilden och så, men jag måste bara visa upp hur jävla snygg min telefon är, lite gammaldags Union Jack typ. Lite slitet fast den inte är sliten. Finns matchande bakgrund till displayen också, men den har jag inte nu, kan ju inte dissa min kära Carlos;)


Där ser man...



Får väl börja spara ihop till anti-rynk kurer då, haha vettefan hur snygg man är när man är 90 annars;)

Det du møder på vej op møder du på vej ned

Jag vet att jag behöver en ny design, om nån har tips eller har lust att typ göra en till mig (a) så är det bara att typ säga till hehe...

Jaja, hur som helst... Jag har ju som de som känner mig vet fått en major knäpp på just dansk musik, idag har jag lyssnat om och om igen på:


och:
 

Jag gillar Danmark (nån som hört det förut kanske?).

Jaha...

Tänkte ta tag lite i den här bloggen. Känns inte helt ok att ha en blogg utan att skriva i den faktiskt.

Tänkte inte lova att det ska bli något och who would bother really? Men jag ska försöka.
Ska försöka bli lite interessant så jag får lite läsare också^^ Haha

Jaja, i veckan har jag av någon anledning beställt hem sjukt mycket från internet, har fått hem massor, och mer kommer;)

Först kom denna awesome Libertines-tröja hem i brevlådan, beställde den på CDON.
Den kanske inte ser så awesome ut för folk som har noll koll på Libertines men den är cool, trust me. Med upprullade ärmar och jeansshorts är det riktigt hot;)


Sen köpte jag KORTA lösnaglar från Urban Rebel, köpte dem på ASOS. Korta ser verkligen hundra procent mer naturliga ut än långa.


Har bara provat de svarta eftersom paketet från ASOS kom idag, men visst blev de bra?
Resten av de hembeställda sakerna visar jag när de kommer, annars blir det här ett fett långt inlägg och så får jag inget mer att skriva någonsin typ... Haha.


Knuus


RSS 2.0